Vanaf 2 september is in een gecombineerde expositie het verrassende werk te zien van Pinko-B en Tjitske Koopmans.

Pinko-B toont zijn fantasie in uiteenlopende digitale collages. Bezoekers kunnen zich mee laten voeren in een wonderlijke wereld van herkenning en verwarring. De werken hebben een letterlijke gelaagdheid maar tevens ook een figuurlijke. De uitdaging is om de symboliek en de verhalen in de afbeeldingen te ontdekken.

In het werk van Tjitske komt een andere wereld naar voren. Zij abstraheert natuurverschijnselen en legt dit vast in klei. Zij is geboeid door het lijnenspel, de structuur, de gelaagdheid van groei en organische vormen. Er ontstaan beelden en objecten van een ongekende kwetsbaarheid.

 

De expositie is te zien van 2 september t/m 26 oktober 2022 op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer info is te vinden op https://pinkob-art.wixsite.com/pinko-b en www.tjitskekoopmanskeramiek.nl

 

 

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment