Jantien Remijnse, is 37 jaar en woont in Rotterdam. Twee jaar geleden kocht zij haar camera met lens en sindsdien is ze regelmatig aan het fotograferen, samen met haar vriendin Sharon.
Ze houden allebei van de natuur en dieren. En vinden dit ook het leukst om te fotograferen. Zo rijden ze het hele land door om de mooiste plekjes op te zoeken. Met de hoop dat ze een mooi edelhert, damhert, vos of iets anders moois op de foto kunnen zetten.

 

Sharon Stuivenberg is 29 jaar en woont ook in Rotterdam. Sinds een jaar of 2 is ze actief bezig met fotograferen, voornamelijk natuur en dieren. Samen met Jantien gaat ze regelmatig op pad naar verschillende natuurgebieden, opzoek naar het damhert of edelhert, de vos en andere prachtige dieren. Ook kan ze erg genieten van de prachtige omgeving waarin ze dan soms lopen.
Al van kleins af aan was ze gek op de natuur en dieren, het is dan ook een geweldige hobby om deze mooi vast te kunnen leggen. Het is een ontzettend mooi moment om oog in oog te staan met een vos of hert, wat een voldoening geeft het, als je het moment goed hebt kunnen fotograferen. Dit vind ze erg leuk om met andere mensen te delen en ze vind het dan ook heel tof om in deze expositie haar eigen foto’s te mogen laten zien!

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment