Hanneke is geboren in Driel (1962)

Zij is na een tiental jaar wonende in landen als Afrika en Oman weer terug in Nederland. Veel van de culturen heeft veel invloed gehad op haar. De schilderijen van Hanneke hebben daarom ook betrekking op sociaal maatschappelijke, maar ook persoonlijke kwesties .Haar werken trekken de beschouwer in een innerlijke wereld waarbij de liefdevolle relatie met mensen rondom voelbaar is. Haar werk laat een weerspiegeling zien van haar menszijn; een vrouw met levenslessen, omgezet naar een duidelijk voelbare positieve uitstraling. Hanneke maakt sterk dynamisch-abstracte werken. Herkenbaar is het spel met de restruimtes, het gebruik van zwierige lijnen en allerlei attributen die fungeren als kwast, acrylverf, verschillende soorten inkt en paraffine als materiaal .Ook een nieuwe ontwikkeling in haar werk is haar samenwerking met AMi . Dit kunt u vinden op www.artmeesinterior.com
Haar kunst vertaald in unieke interieurs met  kunstafbeeldingen. 

 Wilt u vast kennismaken, Bekijk dan haar website: www.hannekehoksbergen.nl.

 

Doormiddel van o.a. symbolen worden de gebeurtenissen in haar leven en in de wereld om haar heen omgezet in abstracte beelden. C Zij heeft met veel plezier in Gabon (Afrika) en Oman ( Midden-Oosten) kennis  mogen maken met andere culturen, gewoontes en Art- les mogen geven aan verschillende leeftijdsgroepen en geëxposeerd in verschillende landen als Afrika, Muscat en Dubai, Bologna en Madrid.
Elke levensfase geeft inspiratie. Door ontwikkelingen in haar leven om te zetten in positieve energie, en af te beelden in haar werk, kan men zien hoe zij in het leven staat.
Wilt u vast kennismaken? Bekijk dan haar website: www.hannekehoksbergen.nl of onlinekunstenaars.nl en ga naar Hanneke Muijs- Hoksberge

 

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment