Martien is een autodidact als kunstschilder uit Helmond. Geboren in 1947 is hij al vanaf jonge leeftijd actief met tekenen en schilderen. Zijn werken variëren van tekeningen, pastel, aquarel, olieverf en acryl schilderijen.
Door de jaren heeft hij verschillende ontwikkelingen doorgemaakt; eerst schilderen naar de natuur maar later ook abstracter. Het gebruik van kleur in diverse composities is nu belangrijk geworden. Het gekozen onderwerp is afhankelijk van de inspiratie om hem heen: museumbezoeken, reizen of bijzondere foto’s. De onderwerpen moeten hem raken en een uitdaging voor hem zijn. Favoriete onderwerpen zijn de beelden van Aristide Maillol, foto’s van Kasjmir Giulio di Sturco, auto’s, de natuur en vakanties.

 

1 Reactie

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment