Marian Koops studeerde aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam. Kleur is voor haar een belangrijk element dat altijd in haar werk tot uiting komt. De laatste tijd is haar werk vooral geinspireerd door twee grote liefdes namelijk circus en dans. Het beeldend bezig zijn is voor Marian iedere keer weer een experiment met een enorme diepgang, waarvan zij vooraf het eindresultaat niet kent. Wij hopen dat haar werk u dezelfde passie en vreugde geeft als zij eraan beleefd heeft.

  • Kunst is dromen en creeren.
  • Kunst is ontmoeten en ontwikkelen.
  • Kunst is verwachten en kleur brengen in de duisternis.
  • Kunst is wensen en een zoektoch naar jezelf.
  • Kunst is willen en passie.
  • Kunst is weten en bewust worden.
  • Kunst is gewaar worden en bewustzijn.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment