Een paar jaar geleden heeft Marlies van den Broek Paverpol ontdekt. Paverpol is een textiel verharder en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een soort lijm waar je textiel in doopt en als het is opgedroogd wordt het hard. Van een oud t-shirt kan je zo een leuk tuinbeeld maken. Het is buitenbestendig en kan zelfs extreme vorst doorstaan. Hoe meer zij er mee werkt, hoe enthousiaster zij wordt.

Nu heeft zij al zoveel beelden gemaakt dat zij het tijd vindt worden om haar werk op een expositie te tonen.

Voor meer info: http://www.marliesartwork.nl/

 

1 Reactie

  1. Nou Marlies van den Broek, het is voor de eerste keer dat ik jouw strapatsen verbeeld zie op Internet. Ik herken (bijna) alle dingen die je toont, maar dat in niet gek want we zijn altijd erg goed op de hoogte gehouden door jou. Nou wijffie, veel succes verder met alle inspanningen.

    XXBB

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment