van 9 november t/m 14 december

Margo Ramp – Met de Tijd Mee

Margo Ramp, geboren en getogen zoals ze dat zo mooi noemen, in Boskoop, het dorp van de vele boomkwekerijen. Ze houdt van het leven, en één van haar favoriete bezigheden is reizen. Ze vindt het heerlijk om de cultuur van het land op te snuiven en zo mee te nemen naar huis waar ze het kan verwerken in haar kunst. Ook de natuur van het desbetreffende land zie je vaak terug in haar werken.

Een bewogen,  bevlogen en enthousiaste vrouw die het liefst alles zou omhelzen wat ze tegenkomt, en daarom in veel dingen de grenzen opzoekt. Dit is soms duidelijk te zien in de ontwerpen/verschillende objecten. Het ontwerpen is een grote passie en zeker uniek te noemen.

Over het algemeen maakt ze gebruik van natuurlijke- en/of gebruikte materialen dit resulteert mede door mijn enthousiasme en ambitie tot verrassende uitwerkingen. Het is daarom niet nodig uit te leggen dat ieder kunstwerk uniek is in zijn soort.

 

 

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment