Galerie Serruys

 
 
Tentoonstelling Ingrid van de Hoeven en Sofja Wolsky.
15-1-2006 t/m 26-2-2006

 
  De opening van deze tentoonstelling vindt plaats op 15 januari a.s. van 15.00 – 17.00 uur, op de Nieuwe Binnenweg 33, te Rotterdam.
De expositie duurt van 15 januari tot en met 26 februari 2006. De Galerie is dagelijks geopend en vrij toegankelijk van 10.00 – 17.00 uur.


 

Ingrid van der Hoeven

 


 

Ingrid van der Hoeven is gefascineerd door de Aziatische cultuur, waarin de gestileerde weergave van de wereld als een mythische berg een belangrijke rol speelt. Haar beelden zijn een eigentijdse vertaling van deze mythische berg. De beelden worden opgebouwd uit horizontale lagen van verschillende materiaalsoorten, zoals: hardboard, zachtboard en mdf plaat, die met grote zorgvuldigheid in een vorm worden geschuurd. Van der Hoeven is daarbij steeds op zoek naar een ideale maat en verhouding waardoor de beelden een in zich gesloten en contemplatief karakter krijgen

www.ingridvanderhoeven.nl


 
 
Sofja Wolsky

 

   Sofja Wolsky is al haar hele leven bezig met kunst en creëren. In 2002 studeerde zij af in autonome richting aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag met als afstudeerrichtingen fotografie en schilderen. Sindsdien houdt zij zich vooral bezig met de schilderkunst. Sofja Wolsky exposeert in binnen- en buitenland.

Haar werk van nu bevat realistische elementen, die geplaatst worden in een illusionaire omgeving. De kijker wordt gestimuleerd om met andere ogen te gaan kijken.

In haar werk van het afgelopen jaar komt dit prachtig tot uitdrukking. Dit geldt zowel voor de mannenserie die gaat over groepsdynamiek en het individu daarin, als voor het fruit en gebak die in bijzondere proporties worden afgebeeld.

www.atelierwolsky.tk