Galerie Serruys

 
 

Tentoonstelling
Vivian Ronden
van 10 juni t/m 22 juli 2007

 

 

Van 10 juni t/m 22 juli 2007 zal Vivian Ronden haar werk exposeren in Galerie Serruys.
De opening vindt plaats op zondag 10 juni om 15.00 uur in aanwezigheid van de kunstenaar.
De opening wordt verzorgd door Helmut Vleugels.


 
 


 

 

Vivian Ronden studeerde als illustrator in 1999 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Sindsdien heeft zij naast een gevarieerde collectie aan vrij werk veel kunst in opdracht gemaakt voor particulieren en bedrijven. In haar werk brengt zij op verrassende wijze elementen samen die daardoor een bijzondere zeggingskracht hebben. Haar stijl is te omschrijven als speels, dynamisch, authentiek en soms humoristisch.

Hiernaast is afgebeeld Global Village.

 
 
  


Haar werk bestaat uit kleine verzamelingen die zij samenvoegt tot één geheel. De stijl van Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat en Lieve Prins inspireert haar. Door goed om zich heen te kijken, foto´s te maken en relevante items die zij tegenkomt te verzamelen, wordt de basis gelegd voor een rijke en diverse beeldtaal.

Hiernaast is afgebeeld Havens 
 
 


 


Vivian werkt als kunstenaar voor inzakeKunst. inzakeKunst gelooft in een relatie tussen kunstenaar en opdrachtgever die verder gaat. Kunstenaars van inzakeKunst laten hun autonomie geheel of volledig los teneinde iets speciaals voor de opdrachtgever te creëren.
Kunst is bedoeld om mensen te raken, te verbazen of te verrassen. De kans daarop is groter als de kunstenaar weet waardoor de opdrachtgever, zijn medewerkers en/ of zakenrelaties geraakt, verbaasd of verrast wordt.

Hiernaast is afgebeeld Rotterdam Polder


Kijk voor meer informatie op www.inzakeKunst.nl

 
 
Volgende Expositie  

 

 

   Van 26 juli tot en met 9 september zullen in galerie Serruys exposeren Ron Brus en Anton Vrede