Galerie Serruys

 
 
.
22-10-2006 t/m 04-12-2006

 

  De opening van deze tentoonstelling vindt plaats op
22 oktober a.s. van 15.00 – 17.00 uur, op de Nieuwe Binnenweg 33, te Rotterdam.
De expositie duurt van 22 oktober tot en met 4 december 2006. De Galerie is dagelijks geopend en vrij toegankelijk van 10.00 – 17.00 uur.

 
 
Cora van Vliet

 

 

Op 7 april 2006 is Cora van Vliet overleden. Om haar niet te vergeten wordt een start gemaakt met het exposeren en verkopen van haar kleinere werk.
Het idee achter deze zoektocht ligt met name in het feit dat Cora veel in het Rotterdamse uitgaans- en culturele leven te vinden was.
Zij fladderde van plek naar plek en werd gesignaleerd door velen. We willen de kunst van Cora op een gelijksoortige manier in Rotterdam aanwezig laten zijn, Cora verweven met de stad. Wij willen Rotterdam intensief confronteren met haar kunst! Hoewel Cora niet fysiek aanwezig is, de ideeënwereld is dat wel. We willen haar kunst uitdragen en die levend houden.

LET OP CORA!

Op 22 oktober begint de eerste expositie van Cora’s nagelaten werk in Galerie Serruys. Het CBK houdt in diezelfde periode Open Atelier en steunen daarmee ons initiatief.
Op deze tentoonstelling laten we een compact overzicht van haar werk zien. Het is een eerste prikkeling.
Tevens is het de bedoeling dat het werk een weg vindt naar de liefhebbers van haar werk. Velen zijn er in geïnteresseerd, nog te weinig liefhebbers hebben een werk van Cora kunnen verwerven.

In april 2007 willen we dat Cora nog een keer breed aanwezig is in Rotterdam. De weekenden van 14, 21 en 28 april 2007 zullen we het in samenwerking met een aantal galeries en instellingen het grote overzicht tonen. De volgende galeries hebben tot nu toe hun enthousiasme en medewerking toegezegd:

Rotown
De Aanschouw
DE kunstsalon
Het CBK
Buro Dijkstra
Een grote atelierruimte op Kunst&Complex

In de atelierruimte op Kunst & Complex wordt het meeste werk van Cora geëxposeerd. Deze locatie zal centraal staan.

 

www.coravanvliet.com