Galerie Serruys

 
 
Expositie Kinderschilderijen.
23-06-2006 t/m 28-07-2006
 

 

  De opening van deze tentoonstelling vindt plaats op
23 juni a.s. van 16.00 – 18.00 uur, op de Nieuwe Binnenweg 33, te Rotterdam.
De expositie duurt van 23 juni tot en met 28 juli 2006. De Galerie is dagelijks geopend en vrij toegankelijk van
10.00 – 17.00 uur.

 
 
 

 

  In galerie Serruys vindt van 23 juni tot en met 28 juli
(deels in de schoolvakantie) een bijzondere expositie plaats. Meer dan 50 kleurrijke schilderijen en een aantal objecten, gemaakt door jonge ''kunstenaars'' in de leeftijd van 2 tot en met 16 jaar, zullen de galerie van het geriatrische verpleeghuis omtoveren tot een sprookjesachtig en fantasierijk geheel. Dat wordt dus genieten voor zowel opa en oma in het verpleeghuis als voor hun kleine en grote bezoekers.
De schilderijen werden de afgelopen zes maanden gemaakt door een groep kinderen waarvan de ouders verbonden zijn aan het Centrum voor Integrale Yoga in Rotterdam. De opbrengst van de verkoop van de schilderijen wordt volledig gebruikt voor het ontwikkelen van het onderwijsprogramma “Stap voor stap”. Dit programma, binnenkort verkrijgbaar op CD-ROM, wordt gemaakt voor kinderen in het basisonderwijs en reikt een methode aan die hen helpt op logische wijze een spreekbeurt of werkstuk voor te bereiden. Voorbeelden van dit programma, dat momenteel nog in ontwikkeling is, zullen ook te zien zijn.
De expositie wordt op vrijdagmiddag 23 juni om...uur ingeleid met een feestelijke opening. Het programma “Stap voor stap” wordt gepresenteerd en er is natuurlijk ook iets leuks voor de kinderen te doen.

Ook de andere dagen is deze expositie de moeite waard om te bezichtigen.
Meer informatie vindt u op de website van het
Centrum voor Integrale Yoga: www.integrale-yoga.nl.
E-mail adres: yogayoga@integrale-yoga.nl.