Galerie Serruys

 
 

Tentoonstelling
Rian van der Vorst
van 22 april tot 4 juni 2007 afgelast

 

  Tot ons verdriet is Rian van der Vorst geheel onverwacht op vrijdag 6 april jl overleden. Wij leven mee met haar naasten en wensen hen veel sterkte toe.
Rian zou in Galerie Serruys van 22 april tot 3 juni 2007 haar fotografisch werk laten zien. Zij heeft dit werk het thema Regenboog Rotterdam meegegeven. Om begrijpelijke redenen hebben haar naasten besloten de tentoonstelling af te gelasten. Het plan is om over enkele maanden een nieuwe expositie te maken.


 
 
Eigen collectie Antonius Binnenweg

 

 

Galerie Serruys zal in plaats daarvan een deel van het werk tonen dat door het Geriatrisch Centrum en Verpleeghuis Antonius Binnenweg in de afgelopen tijd is aangeschaft ter verfraaiing van openbare ruimten, kantoren en woonkamers van de cliënten.


 
 
  
Het gaat daarbij om onder meer werk van Jan van Dorp, Dies de Jonge, Marjoleine Waardenburg, Lieslie Gabriëlse, Anton Vrede, Gilbert Baars, Dirk Richters, en Kees van Bohemen.
Hiernaast is afgebeeld: Voorzichtigheid, een foto van de hand van Hester Blankensteijn. 
 
 


 
We tonen ook ruimtelijk werk. Onder meer van Tineke van der Broek, Marijke van Eijsbergen, Marjan Bertelsmann en Coby Brinkers.
Hiernaast is afgebeeld: Groen Tasje, van Ellen Dijkstra, vervaardigd van messingdraad en garen.