Galerie Serruys

 
 

Tentoonstelling
Eveline van Rooy en Judith van Es

 

 


Van 13 januari t/m 24 februari 2008 zal Galerie Serruys werk tonen van Eveline van Rooy en Judith van Es. 
 


 

 


EVELINE VAN ROOY

Eveline werkt voornamelijk met acrylverf op paneel of doek en voegt daar graag extra elementen aan toe zoals stof en papier. in alledaagse onderwerpen vindt zij haar inspiratie om grote series mee te maken. Al het werk is stevig van kleur en vormt de werkelijkheid zoals Eveline deze ziet.

Eveline van Rooy exposeert op vele plaatsen in het land. Zij heeft haar eigen galerie waar ook geregeld collegae hun werk tonen.

Voor meer informatie: www.evelinevanrooy.nl

 


 
 
  

JUDITH VAN ES

Judith van Es heeft haar eigen goed geoutilleerde keramiekwerkplaats aan huis. Zij maakt afwisselend gebruikskeramiek en objecten waarbij de vormen stevig en kleurrijk zijn. De gebruikskeramiek is meestal gedraaid. De unieke stukken daarentegen zijn handgevormd en raku of pitfire gestookt. De kleislibs en glazuren zijn zelf ontworpen en samengesteld.

Judith is afgestudeerd aan de opleiding fijn keramische technieken in Gouda in 1992. Zij werk veel in opdracht en exposeert op vele plaatsen met haar werk.

Voor meer informatie: www.judith-keramiek.nl
 
 

 

 

 

  Galerie Oostvogel

Galerie Serruys verzorgt vanaf januari 2008 ook de exposities in Galerie Oostvogel, gevestigd in het Verpleeghuis Anbtonius IJsselmonde, Groene Tuin 1, 3078 KA Rotterdam

Van 20 januari t/m 8 maart grafiek van Rianne Witteveen en glasobjecten van Odette Jansen.

 


 
 
Volgende Expositie  

 

 

   De volgende expositie in Galerie Serruys is van Anneleyn Leynse en haar vrieden.